Lippen

3 behandelingen Op aanvraag

Een strakke liplijn geeft een verjongend effect. Met PMU krijgen uw lippen weer kleur en lijken ze voller.

Heeft u smalle of ongelijke lippen? Heeft u geen strakke liplijn meer of heeft u weinig eigen kleur in de lippen? Door PMU kunnen de lippen in evenwicht worden gebracht en optisch beter ogen. Lippen is een onderdeel van PMU waar steeds vaker voor wordt gekozen door zowel jonge als oudere dames.

Lipliner: de lippen worden voorzien van een contour in een mooie natuurlijke lipkleur, hierdoor krijgt u weer een mooie strakke liplijn en een vol gevormde mond.

LipShadow: eerst wordt er een zachte lipliner op het contour aangebracht waarna deze wordt uitgeschaduwd naar het midden van de lippen, het verloop zorgt voor een natuurlijk schaduweffect.

Full Lips: met deze methode wordt eerst de lipliner aangebracht waarna de lippen volledig ingekleurd worden. Ideaal als u altijd een mooi gekleurde mond wilt met een strakke lipcontour. Uw lippenstift zal nooit meer uitlopen tussen de plooitjes van uw mond.

 

Over ons

Claire van Tiel is de drijvende kracht achter Claire Contour. Zij is gespecialiseerd in cosmetische en medische pigmentaties en werkt vanuit haar comfortabele studio in Schiedam.

Contactgegevens

Tornefors 15
3124RC Schiedam

06 20 30 3189

info@clairecontour.nl

www.clairecontour.nl

Open op afspraak

Om iedere klant alle rust en aandacht te geven werkt Claire Contour alleen op afspraak.

De studio is gemakkelijk bereikbaar en gevestigd in een woonwijk met parkeergelegenheid direct voor de deur.