Over Claire

Geen doel is te ver, als je plezier hebt in wat je doet!

Claire van TielGraag stel ik mezelf aan u voor: mijn naam is Claire van Tiel. Ik woon samen met mijn man en 2 kinderen in Schiedam. Al lange tijd had ik de ambitie om het roer om te gooien en iets totaal anders te gaan doen. Ik werkte al bijna 20 jaar bij een accountants kantoor maar haalde daar geen voldoening meer uit. Toen ik mijn passie voor permanente make-up ontdekte wist ik het zeker: dit vind ik leuk, dit wil ik gaan doen!

Om het meteen professioneel aan te pakken ben ik in 2013 gestart met de allround vakopleiding aan de Academie voor PMU te Almere van Irma Hulscher. Irma Hulscher is een topspecialiste en een autoriteit op het gebied van permanente make-up. De allround vakopleiding is uniek in zijn soort. In tegenstelling tot de korte cursussen die er bestaan worden de studenten aan deze academie een jaar lang opgeleid en begeleid en wordt er uitgebreid op modellen geoefend. De opleiding omvat werkelijk alle facetten van het vak, inclusief intensieve stagedagen.

In 2014 ben ik met mooie cijfers geslaagd. Met mijn diploma op zak kon ik me laten registreren bij het NSGP: Nederlandse Stichting voor Geregistreerde PMU-specialisten. Het doel van deze stichting is het in kaart brengen van PMU specialisten die een hoog niveau hebben qua vakkennis en het uitoefenen van het PMU-vak. Inmiddels heb ik mijn doel kunnen realiseren: een eigen studio aan huis: Claire Contour

Wat vind ik belangrijk?

Jaren geleden heb ik zelf een eyeliner laten zetten en dit als onprettig ervaren. Juist door deze ervaring vind ik het nu heel belangrijk dat een klant zich op haar gemak voelt. Door de tijd te nemen voor een behandeling, rustig te werken en iedere klant persoonlijke aandacht te geven kan ik dit realiseren.

Verder is een zo natuurlijk mogelijk resultaat mijn uitgangspunt. Een subtiel aangebrachte PMU is vaak genoeg om de natuurlijke schoonheid te accentueren. Het geeft mij een goed gevoel als u na een behandeling tevreden en stralend in de spiegel kijkt!

Ik wens u veel plezier met het lezen en bekijken van mijn website en misschien mag ik u binnenkort verwelkomen in mijn studio.

Ambulant

Heeft u een eigen schoonheidssalon? En bent u op zoek naar een samenwerking met een PMU specialiste? Dat kan! Naast mijn werkzaamheden in eigen studio, bied ik mijn diensten ook ambulant aan. Op afgesproken data en tijden kom ik naar uw salon om uw klanten te voorzien van PMU of medische pigmentatie. Natuurlijk neem ik zelf mijn eigen apparatuur en benodigdheden mee. U kunt uw klanten een extra service aanbieden en meer omzet creëren, zonder zelf te hoeven investeren in opleiding en apparatuur. Graag kom ik bij u langs voor een vrijblijvend gesprek waarin ik mezelf kan voorstellen en we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Over ons

Claire van Tiel is de drijvende kracht achter Claire Contour. Zij is gespecialiseerd in cosmetische en medische pigmentaties en werkt vanuit haar comfortabele studio in Schiedam.

Contactgegevens

Tornefors 15
3124RC Schiedam

06 20 30 3189

info@clairecontour.nl

www.clairecontour.nl

Open op afspraak

Om iedere klant alle rust en aandacht te geven werkt Claire Contour alleen op afspraak.

De studio is gemakkelijk bereikbaar en gevestigd in een woonwijk met parkeergelegenheid direct voor de deur.