Referenties

Hier vindt u een aantal reacties en beoordelingen van klanten die een behandeling bij Claire Contour hebben gehad.

Lenie Bruin

Claire is erg professioneel met duidelijke uitleg ze stelt je ook op je gemak en met een kopje koffie of thee tussendoor is het ook allemaal, eigenlijk, heel gezellig. Ik heb ook prijzen vergeleken en ben tot de conclusie gekomen dat de prijs misschien zelfs te laag is in verhouding tot de service die Claire geeft namelijk 3 behandelingen. Bij deze wens ik haar veel succes en ik kom zeker terug. Revitalash voor je wimpers kan bij mij niet meer stuk ze groeien enorm ben zelfs na 6 weken gaan minderen, geweldig produkt.

Fredy

Ik heb van mijn schoonheidsspecialiste de naam gekregen van Claire.
Ik liet bij haar mijn wenkbrauwen verven, maar dat hield maar 4 dagen stand en dan was het verdwenen. Zij gaf mij de tip om mijn wenkbrauwen te laten doen bij Claire.
Een afspraak gemaakt en gekozen voor permanente make-up van mijn wenkbrauwen. Claire is zeer professioneel en ze verteld ook precies wat er gaat gebeuren, met veel geduld en kalmte.
Ik ben er zo blij mee, weg zijn de witte haartjes, die, al tekende ik ze 3 of 4x per dag bij, toch weer vervaagde. Helemaal top.

Kimberley

Bedankt voor m'n mooie eyeliner en wenkbrauwen, fantastisch!

Kiki

Eyeliner laten zetten bij Claire, was erg zenuwachtig maar het viel reuze mee. Ben erg blij met het resultaat!!

Anita

Bij Claire mijn eyeliner, wenkbrauwen en lippen laten doen. Meer dan tevreden. Claire heeft geduld en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt.

Mw. de Jong – de Man

Een pluim voor Claire!
Ben via een kennis bij Claire in de salon gekomen.
Wilde mijn wenkbrauwen opnieuw laten pigmenteren, paar jaar geleden elders gedaan maar wat een verschil!
Claire nam ruim de tijd om te beoordelen welke kleur het meest geschikt is.
Met goede uitleg gaat ze zorgvuldig te werk.
Ik ben zeer tevreden en ga ook zeker weer bij Claire terug.

Linda

Via een kennis bij Claire in salon gekomen voor een permanente make-up van mijn wenkbrauwen.
Een heel vriendelijk ontvangst in haar mooie salon.
Claire legt van tevoren alles uit wat ze gaat doen, vervolgens neemt ze uitgebreid de tijd om samen met mij te beoordelen welke kleur en welke vorm het meest geschikt is.
Ze gaat met uiterste zorgvuldigheid aan het werk en is pas tevreden als ik dat ook ben.
Kortom een fijne en professionele behandeling gehad met een mooi resultaat!
Dank je Claire!

Tessa

Na jaren twijfelen ben ik overstag gegaan! Ik heb mijn hele lichte en korte wenkbrauwen laten tatoeëren bij Claire Contour. Claire stelde me erg op mijn gemak en heeft uitgebreid de tijd genomen om me alles uit te leggen. Dat, en de mooie voor en na foto's op haar website, gaven de doorslag.
Na de eerste behandeling (deze was vrijwel pijnloos) was ik al heel enthousiast! Ik hoefde mijn wenkbrauwen nog maar nauwelijks bij te tekenen. Nu, na de tweede behandeling hoeft dat helemaal niet meer. Ze zien er zo natuurlijk uit! Tijdens de derde behandeling nog de puntjes op de 'i' en ik ben klaar! Ik kan het iedereen aanraden!

Jannie

Ik wilde permanente wenkbrauwen maar twijfelde om deze te laten zetten. Claire vertelde zo enthousiast over haar opleiding en kwam zo vakbekwaam over dat mijn twijfel weg was. Ik ben nu voor de laatste behandeling geweest. Vanaf de eerste keer heeft ze me vakkundig geholpen en met heel veel liefde en passie haar werk uitgevoerd. Claire staat voor haar werk en de klant!

Marije

Ik ben heel blij met mijn nieuwe uitstraling dankzij Claire. Het resultaat is heel natuurlijk. De behandeling was vrijwel pijnloos. Claire neemt de tijd voor je om goed te adviseren daardoor kan ze goede kwaliteit bieden en dat is veel waard! Het is tenslotte je gezicht. Dank je, Claire Contour

Jamylee

Ik ben ontzettend blij met mijn wenkbrauwen, het is mooi gedaan en wat ik vooral heel fijn vond is dat het met verdoving werd gedaan, ik heb er namelijk nauwelijks wat van gevoeld, een klein beetje irritatie maar vooral geen pijn!
De eerste keer dat ik kwam hadden we een iets te lichte kleur uitgekozen, ik mocht daarom ook terug komen om het nog een keer te laten doen met een donkerdere tint en dat paste net iets beter bij me, super fijn dat ik terug mocht komen!
Claire neemt vooral veel tijd en bespreekt alles eerst goed, dat gaf me een goed gevoel ook de salon ziet er netjes en schoon uit. Ik ben er super blij mee en vond het een fijne ervaring, Dankjewel.

Annet

Super mooi resultaat. Claire neemt alle tijd voor haar klanten en stelt je op je gemak. Zeer professioneel. Weer mooie wenkbrauwen.

Cobi

Hoi Claire, ik zag er eerst wel tegen op maar ik ben erg blij dat ik het heb gedaan. Ik heb er erg veel zelfvertrouwen van gekregen en durf nu zelfs zonder make-up naar buiten. Dank je wel. Super!!!

Janine

Ik heb bij Claire Contour eyeliner laten zetten boven en onder mijn ogen. Ik was heel nerveus doordat ik in mijn omgeving had vernomen dat het zetten van deze lijntjes ontzettend pijnlijk zou zijn. Claire besteedde veel aandacht eraan om deze angst weg te nemen door mij enorm gerust te stellen, en het hele proces aan mij vertelde wat ze zou gaan doen. Ik heb dit als zeer prettig ervaren. Wat viel het hierdoor achteraf mee zeg! Totaal niet pijnlijk dus….een typisch gevalletje van: voor niks druk gemaakt! Ik ben zeer tevreden en blij met mijn lijntjes, en zou een volgende keer zeker weer naar Claire Contour gaan!

Els

Permanente eyeliner laten zetten door Claire, onder en boven.
Ben zeer tevreden! Duidelijke uitleg en neemt de tijd voor de behandeling en uitleg over verzorging na de behandeling. Klantgericht en professioneel!

Renee

Ik heb mijn wenkbrauwen bij Claire Contour laten doen. Ik ben super blij met het resultaat. Ik vond het ook erg fijn dat Claire een soort "kleuranalyse " op mijn voorhoofd deed. Mijn wenkbrauwen hebben nu de juiste kleur. Claire neemt echt de tijd voor je en benoemt ook alles, erg fijn!

Jerney

Ben super tevreden over de behandeling bij Claire Contour. In eerste instantie wat bang voor pijn maar door de geruststelling van Claire en de goedwerkende verdoving nauwelijks pijn gehad! En dan ook nog eens een mooi eindresultaat na drie behandelingen! Ik zou Claire Contour zeker bij iedereen aanraden.

Ildiko

Bedankt Claire voor mijn nieuwe mooie wenkbrauwen, eindelijk weer een gezicht. Vooral de rustige en duidelijke uitleg en bijna pijnloze behandeling maken het fijn om bij jou een behandeling te doen. Nogmaals bedankt.

Astrid

Ik heb bij Claire Contour mijn wenkbrauwen en eyeliner laten doen. Ik ben ontzettend blij met het mooie en vooral strakke resultaat. Claire gaat erg precies te werk en daar is het resultaat ook zeker naar. Claire komt heel rustig en professioneel over met alle kennis die ze benoemt. Echt een aanrader!

Over ons

Claire van Tiel is de drijvende kracht achter Claire Contour. Zij is gespecialiseerd in cosmetische en medische pigmentaties en werkt vanuit haar comfortabele studio in Schiedam.

Contactgegevens

Tornefors 15
3124RC Schiedam

06 20 30 3189

info@clairecontour.nl

www.clairecontour.nl

Open op afspraak

Om iedere klant alle rust en aandacht te geven werkt Claire Contour alleen op afspraak.

De studio is gemakkelijk bereikbaar en gevestigd in een woonwijk met parkeergelegenheid direct voor de deur.