Behandelingen

Persoonlijke aandacht en advies

Wij betrekken u volledig bij de beslissingen omtrent uw behandeling, de kleur en de vorm. We kiezen samen de kleur en vorm uit die het beste bij uw gezicht past. Eerst tekenen we de gewenste vorm zodat u al voor de behandeling het resultaat kunt zien. We beginnen pas met de pigmentatie als u helemaal tevreden bent.

Door ons oog voor detail en perfectionisme kunt u rekenen op een prachtig resultaat!

3 behandelingen

Bij Claire Contour worden alle nieuwe pigmentaties in drie behandelingen geplaatst. Het mooiste resultaat wordt namelijk verkregen door laagje over laagje pigment in te brengen. Alleen in drie behandelingen kan er veel meer nuance in kleur en intensiteit worden gelegd. Hierbij is het resultaat natuurlijker dan dat er in één keer diep en compact wordt gewerkt. Tevens wordt hierdoor korstvorming voorkomen.

Tussen elke behandeling zit een periode van 4 tot 6 weken. Na ongeveer 1 tot 1,5 jaar kan gekozen worden voor een nabehandeling waarbij de PMU eenmalig wordt ‘opgefrist’.

Over ons

Claire van Tiel is de drijvende kracht achter Claire Contour. Zij is gespecialiseerd in cosmetische en medische pigmentaties en werkt vanuit haar comfortabele studio in Schiedam.

Contactgegevens

Tornefors 15
3124RC Schiedam

06 20 30 3189

info@clairecontour.nl

www.clairecontour.nl

Open op afspraak

Om iedere klant alle rust en aandacht te geven werkt Claire Contour alleen op afspraak.

De studio is gemakkelijk bereikbaar en gevestigd in een woonwijk met parkeergelegenheid direct voor de deur.